Site Loader

Door de ontwikkelingen in de maatschappij op het gebied van zorg zijn zorgoplossingen onmisbaar. Er is een tekort aan zorgpersoneel en het aantal zorgvragers nemen toe door de vergrijzing in Nederland. Met zorginnovatie komen we deze zorgcrisis niet alleen door, maar kunnen we de kwaliteit zelf laten toenemen. Dus met onze zorgoplossingen kunnen wij zorgorganisaties helpen om de kwaliteit en de veiligheid van de zorg optimaal te houden. In dit artikel vertellen wij u graag meer over onze zorgtechnologie.

Onze ontwikkelde zorgoplossing

Wij zijn ontwikkelaar van een merkonafhankelijk software platform. Met deze ontwikkeling helpen wij al meer dan honderd zorgorganisaties in Nederland bij de uitdagingen die zij hebben op het gebied van zorg. Onze totaaloplossing wordt gekozen, omdat deze vele voordelen heeft. Het bestaat uit vier bouwstenen, deze zullen wij hieronder kort beschrijven.

De bouwstenen van onze oplossing

De vier bouwstenen van onze totaaloplossing zijn los van elkaar te trekken. Dit betekend dat u slecht een deel kan innoveren of optimaliseren. We snappen namelijk goed dat elke zorgorganisatie andere wensen heeft en niet altijd het budget heeft om alle bouwstenen te optimaliseren. Een voordeel van ons product is dan ook; dat u altijd de mogelijkheid heeft om de andere bouwstenen te optimaliseren. Hieronder beschrijven wij kort wat er mogelijk is per bouwsteen.

Communicatie

Op het gebied van communicatie hebben wij een aantal oplossingen; het verpleegoproepsysteem en een communicatie app. Met de juiste technologie is de communicatie efficiƫnter. Dus met ons systeem is het mogelijk de oproepen van elkaar te scheiden. Sommige oproepen hebben namelijk meer prioriteit. Hierdoor wordt de zorg op een eerlijke en veilige manier verdeeld over de zorgvragers.

Monitoring

Door monitoring kunt u de veiligheid van zorgvragers goed in de gaten houden. Een mooi voordeel van monitoring is dat er ook afwijkingen worden gesignaleerd. Afwijkingen worden niet altijd door een zorgverlener opmerkt.

Voor meer informatie over onze zorgoplossingen kunt u contact met ons opnemen.