Site Loader

Er spelen een aantal ontwikkelingen in de maatschappij. Er is een tekort aan handen in de zorg en daarnaast neemt het aantal zorgvrager toe door de vergrijzing. Het is noodzakelijk om zorginnovatie toe te passen om de balans te herstellen. Zorgtechnologie kan de veiligheid en kwaliteit van de zorg optimaal houden, door de ontwikkelingen heen. In dit artikel vertellen wij u over de mogelijkheden in digitalisering van de zorg. Ook zullen wij u informeren over onze oplossingen op het gebied van zorg, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden voor uw zorgorganisatie. Lees snel verder.

Digitale transformatie in de zorg

Zorginnovatie is niks anders dat digitaliseren in de zorg. Het toepassen van zorgtechnologie in zorgorganisaties kan zorgprocessen verbeteren. Het druk van het personeel kan verlicht worden. Dit is waar zorgverleners lang naar smachten. Met razendsnelle ontwikkelingen het het soms niet meer bij te houden wat uw zorgorganisatie nodig heeft. Om u hierbij te helpen zullen wij hier kort over schrijven. Hoe wij kijken naar het toepassen van medische technologie is dat het een bepaalde balans moet creëren tussen de zorgverlener, zorgvrager en de computers. Om dit op een succesvolle manier te doen zullen deze drie elementen op elkaar moeten afstemmen. Dus hier komt onze oplossing bij kijken.

Onze zorginnovatie oplossing

Wij zijn ontwikkelaar van een merkonafhankelijke softwaresysteem. Dit systeem zorgt dat verschillende type zorgprocessen aan elkaar worden verbonden tot één geïntegreerd systeem. Dit is onze zorginnovatie. Door één geheel te creëren wordt er meer overzicht en controle gecreëerd. Met onze software heeft u snel toegang tot de nodige data van patiënten, cliënten en bewoners. Onze totaaloplossing bestaat uit vier bouwstenen; Communicatie, alarmering, inzicht, veiligheid en monitoring. Deze werken met elkaar samen maar kunnen gescheiden opereren. Ook bieden wij de mogelijkheid om bestaande processen mee te nemen in dit systeem. Hierdoor bespaart u kosten.

Wil u meer informatie over onze diensten of oplossing? Neem dan snel contact met op op.