Site Loader

Met een zorgcoach houdt je de kwaliteit van jouw zorgorganisatie optimaal. Door ontwikkelingen in de maatschappij is het innoveren van de zorg in Nederland een noodzaak. Er is een te kort aan personeel en de vergrijzing neemt toe. De zorgorganisaties krijgen daarom een flinke uitdaging. De zorg is een belangrijke levensbehoefte waar de kwaliteit niet van achteruit mag gaan. Dit betekend dat er nieuwe oplossingen moeten komen voor de zorgprocessen, maar wat zijn deze oplossingen? Hier komt onze coach van pas. Lees in dit artikel meer over de begeleiding.

Zorg balans

Alles draait om balans. Met de uitdagingen in de maatschappij is het belangrijk de veiligheid en de kwaliteit optimaal te houden. Als er balans is in de organisatie is er rust en overzicht, dit willen wij creëren met onze zorgoplossingen. Wij geloven dat de balans is bereikt als de technologie en de mens op elkaar zijn afgestemd. Onze zorgcoach adviseert je over de juiste toepassing van zorgtechnologie.

Het traject

De belangrijkste stappen beginnen al helemaal in het begin van de samenwerking. Zodra de keuze voor ons is gemaakt, sluit er een zorgconsult aan. De professional coacht jouw organisatie richting positieve verandering. De coach zal samen met u kijken naar de zorgprocessen van jouw organisatie en daarop goed adviseren. We houden altijd rekening met de wensen van onze klanten. Uw wens is onze prioriteit, want de zorgoplossing kan alleen een oplossing zijn als jouw organisatie er mee kan werken.

Fase één

De eerste fase van het traject is het overleggen en analyseren van de zorgprocessen. In deze fase worden rekening gehouden met wensen van jouw zorgorganisatie. Dit betekenend dat de wensen van het personeel en zorgprocessen worden meegenomen. Ook de huidige apparatuur van de organisatie worden meegenomen in het  proces.

Fase twee

In fase twee worden de beslissingen gemaakt voor jouw zorg organisatie. Na het akkoord kan het project team aan de slag. Hier worden de technologische ontwikkelingen toegepast in de organisatie. De huidige zorgprocessen worden gekoppeld aan de nieuwe technologie. Met deze toepassingen is het resultaat één geïntegreerd systeem.

Fase drie

In fase drie word jouw organisatie begeleid om met de nieuwe processen te werken. Hier wordt veel aandacht aan gegeven. Dit komt omdat het uitvoeren van de nieuwe zorgprocessen, efficiënt gebruikt moeten worden door het personeel, om echt een positieve verandering te brengen.

Wil u mee informatie over her zorg proces neem dan contact met ons op.