Site Loader

De zoektocht naar het juiste bedrijfspand kan soms lang duren en een hoop tijd kosten. Wil je ervoor zorgen dat zoveel mogelijk panden hebt gezien voordat je een afweging maakt? Of ben je juist het type dat liever naar de meest potentiële bedrijfspanden wil gaan kijken? Door gebruik te maken van een makelaar in Ede kan ervoor gezorgd worden dat jij deze zoektocht zelf niet hoeft aft e leggen, maar dat de makelaar in Ede dit voor jou doet.

Wat doet de makelaar in Ede?

Allereerst wordt er gevraagd wat de vereisten zijn waar het pand aan moet voldoen en wat je maximale budget is. Daarna worden door de makelaar in Ede  jouw wensen in kaart gebracht. Verder is het belangrijk om te bespreken of het een huur of een koop pand is. Ook zaken als onderhoudsstaat en voorwaarden. De makelaar in Ede gaat hierna op zoek naar een geschikt bedrijfspand waar je jouw business naar het volgende niveau kan tillen. Ben je een bedrijf met een groot wagenpark, dan zal je veel waarde hechten aan het hebben van genoeg parkeerplekken, terwijl je bij een kleinere zaak juist wilt dat het kantoor er mooi uitziet, en je in de werkplaats genoeg plek hebt om alle spullen die je nodig hebt op te kunnen slaan.

Een derde partij in makelaar Ede

De Makelaar in Ede is er voor de bedrijven als een derde partij bij betrokken. Door het leveren van veel contact, inzet en kennis kan de makelaar ervoor zorgen dat jij het juiste bedrijfspand koopt. Er wordt geholpen met het bezichtigen van het pand, met de onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden. Verder zal de makelaar voordat je het contract tekent dit nog met je doornemen om te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Ook bij de overdracht van de woning kan de makelaar uit Ede helpen. Mocht je een pand verkopen, dan kan de makelaar jouw helpen om naast het aankoopproces ook het verkopen van dat bedrijfspand in goede banen te leiden.