Site Loader

Wij zijn een duurzame organisatie dat sinds 1934 is opgericht. Je kan bij ons terecht voor de complete analyse van risico’s tot persoonlijke beschermingsmiddelen en certificeringen. De veiligheid van je werknemers is immers zeer belangrijk en niet te vergeten verplicht. Wij vinden het ook zeer belangrijk dat je werknemers de juiste middelen en producten bezitten waardoor ze hun werk veilig en optimaal kunnen uitvoeren. Met onze veiligheidsbrillen biedt je jouw werknemers de veiligheid die ze in sommige gevallen nodig hebben. Ben je benieuwd naar onze veiligheidsbrillen? Kijk dan snel op onze webshop of lees het artikel hieronder verder. We hebben de veiligheidsbril op sterkte nu ook in verschillende kleuren.

Waarom kiezen voor onze veiligheidsbrillen?

De veiligheidsbril op sterkte biedt meer dan alleen maar bescherming en goed zicht. Door de nieuwe kleuren die we nu in het assortiment hebben kan je nu ook in de kleuren van het bedrijf rond lopen terwijl je zelf goed beschermd bent. Daarnaast zijn onze veiligheidsbrillen van hoogwaardige materiaal gemaakt waardoor ze ook nog is duurzaam en milieuvriendelijk zijn. De veiligheidsbril op sterkte is in diverse maten aan te schaffen en je ontvangt je geld terug als het niet goed is.

De service die wij meeleveren

Wij vinden het erg belangrijk dat we jou met een goed pakket aan veiligheidsartikelen terug naar jouw onderneming sturen. Dit geeft ons namelijk de voldoening dat jij je werk goed en veilig kan doen en hopelijk ben jij t4evreden over de artikelen en de duurzaamheid daarvan. Heb je meer interesse gekregen in de veiligheidsbril op sterkte of heb je toch liever nog wat meer informatie. Dat begrijpen we maar al te goed! We verwelkomen je graag bij ons op locatie of staan je telefonisch te woord. We kijken uit naar het moment dat we je kunnen blij maken met onze veiligheid artikelen.