Site Loader
Cadeautje

Relatiegeschenken zijn een belangrijke presentjes in de wereld van zakelijke relaties. Ze dienen niet alleen als blijk van waardering, maar kunnen ook de banden versterken en een blijvende indruk achterlaten. In plaats van te kiezen voor standaardgeschenken zoals pennen of notitieblokken, zijn originele relatiegeschenken een zeer goed idee. In deze blog geven we je ideeën voor originele en unieke relatiegeschenken die gegarandeerd de aandacht zullen trekken bij de ontvanger. Wat zijn originele relatiegeschenken? Die lees je hieronder!

Gepersonaliseerde kunst

Het schenken van gepersonaliseerde kunstwerken aan je zakelijke relaties is een goede blijk van waardering. Dit kan variëren van op maat gemaakte schilderijen tot beeldhouwwerken die de kernwaarden van jouw bedrijf weerspiegelen. Door kunst te schenken, laat je zien dat je de relatie waardeert en bereid bent te investeren in iets unieks en blijvends. Het hoeft niet per se iets groots te zijn. Het kan ook een klein kunstwerkje zijn.

Cadeaus die een ervaring bieden

Wat zijn originele relatiegeschenken? Een tastbaar cadeau is leuk, maar iemand een ervaring bieden is ook een leuk cadeau. Denk hierbij aan een kookcursus, een ballonvaart of een wellnessweekend. Ervaringen zorgen voor herinneringen en als jij ook bij de ervaring bent, dan versterkt het de band tussen jou en de zakenpartner.

Duurzame cadeaus

Duurzaamheid wordt telkens belangrijker. Zo kunnen ook bedrijven het waarderen als jij als bedrijf iets met duurzaamheid doet. Duurzame relatiegeschenken hebben een positieve impact door milieuvriendelijk te zijn. Door duurzaamheid te omarmen, toon je niet alleen betrokkenheid bij het milieu, maar ook bij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Technische gadgets

Blijf bij de tijd door technologische gadgets te schenken. Dit kunnen slimme luidsprekers, draadloze oplaadstations of zelfs aangepaste USB-stations zijn. Deze geschenken combineren functionaliteit met innovatie en kunnen dagelijks worden gebruikt, waardoor jouw bedrijfsnaam constant in de gedachten van je zakenpartners blijft.

Gepersonaliseerde boeken

Een boek dat speciaal is samengesteld voor je zakelijke relatie is een doordacht en persoonlijk geschenk. Dit kan een verzameling zijn van inspirerende citaten, bedrijfssuccessen of zelfs een boek geschreven door de leiders van jouw organisatie. Het toont niet alleen waardering, maar geeft ook een inkijkje in de kernwaarden en cultuur van jouw bedrijf.

Een presentje waar ze echt iets aan hebben

Je kunt van alles bedenken en er veel moeite in steken, maar als je veel zakenpartners hebt die allemaal een presentje moeten hebben dan is een simpel en handig presentje een aanrader. Denk hierbij aan een USB-stick, een flessenopener, een waterfles of een koffiemok.

Dit zijn dingen die veel gebruikt worden en de kans dat de relaties het ook echt gaan gebruiken is groot. Dan is dus het gevolg dat jouw logo en naam veel terugkomt.

Wat zijn originele relatiegeschenken? Het bovenstaande dus! Originele relatiegeschenken zijn een krachtig middel om je bedrijf te onderscheiden en een blijvende indruk achter te laten. Door te investeren in unieke, doordachte geschenken toon je niet alleen waardering, maar versterk je ook de zakelijke relaties. Of het nu gaat om kunst, ervaringen, duurzaamheid, technologie of op maat gemaakte boeken, het is belangrijk om te kiezen voor iets dat past bij de waarden en persoonlijkheid van jouw bedrijf. Dus, de volgende keer dat je een relatiegeschenk overweegt, denk verder dan de standaardopties en laat een blijvende indruk achter.