Site Loader

Op en overslag zijn bekende begrippen in de transport sector en zijn met elkaar verbonden. Opslag spreekt natuurlijk voor zich. Dit is het opslaan van goederen of objecten in een loods, magazijn of iets dergelijks. Overslag aan de andere kant is het verplaatsen van goederen of objecten van het ene vervoersmiddel naar het andere vervoersmiddel. Om een voorbeeld te geven kan je denken aan het verplaatsen van een container van een schip naar een vrachtwagen.

Op en overslag zijn vrij belangrijke aspecten in het gehele transportproces. Daarom is het belangrijk dat dit zo goed mogelijk wordt uitgevoerd om de efficiëntie van het transport proces zo hoog mogelijk te houden. Dat is dan weer iets waar wij je mee kunnen helpen.

Op en overslag bij een professioneel bedrijf

Als je op zoek bent naar een bedrijf voor op en overslag werkzaamheden dan kan je bij ons terecht. Wij houden ons al bijna 100 jaar bezig met het op en overslaan van goederen en objecten. Door de jaren heen hebben wij enorm veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van transport en logistiek. Vandaar dat wij samen met onze specialisten jou kunnen helpen met ingewikkelde en uitdagende transport projecten. Ons personeel is VCA gecertificeerd waardoor wij een veilige werkplaats creëren voor alles en iedereen.

Houd er wel rekening mee dat onze expertise ligt op het gebied van zwaar transport, exceptioneel transport en open transport. Daarom hebben wij een uitgebreid wagenpark waar semidiepladers, platte trailers en diepladers kunnen staan.

Contact opnemen over op en overslag

Als je vragen hebt over op en overslag, dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een beter inzicht in het financiële plaatje dat erbij komt kijken.