Site Loader

Over ons bedrijf

Als FCL expediteur weten wij tal van klanten te ontzorgen met ons brede scala aan logistieke diensten. Mede dankzij de steeds meer toenemende online bestellingen krijgen wij het als logistiek partner steeds drukker en drukker. Sinds onze beginjaren blijkt onze aanpak zeer succesvol te zijn waar klanten graag gebruik van maken. Onze jarenlange ervaring leidt tot veel klanttevredenheid en resulteert in langdurige samenwerkingen tussen ons als expediteur en de klant. Wij ontzorgen het gehele logistieke proces van onze klanten en houden hun up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen.

Onze aanpak

Wij zijn al ruim 85 jaar een onmisbare schakel voor ieders logistieke keten. Groupage was een veelgevraagde dienst waar wij ons nog steeds een groot deel van onze tijd mee bezig zijn. Echter vragen onze klanten meer van ons, FCL (Full Container Load) is hier de oplossing van. Het importeren en exporteren van volle zeecontainers is een veel voorkomende dienst waar wij al jaren gespecialiseerd in zijn.
Via een enorm netwerk van 170 directe aanloophavens zijn wij in staat om op meer dan 700 bestemmingen wereldwijd te leveren. Dit doen wij met een team van ruim 150 man en weten dan ook precies wat de beste werkwijze is om zo goed mogelijk aan de wensen van de klant te kunnen voldoen.

Service

Helaas komt het wel eens voor dat er zich kleine miscommunicaties, ongeregeldheden of andere onverwachtse problemen voordoen wanneer onze klanten voor onze FCL dienst kiezen. In dat geval streven wij ernaar om de schade hiervan te beperken. Daarom nemen wij direct telefonisch contact met u op om te overleggen welke vervolgstappen wij gaan nemen. Wij houden u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact

Mocht je gebruik willen maken van onze FCL dienst of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.