Site Loader

Ben jij bezig met een verbouwing of ben je je woning aan het opknappen of misschien ben je wel met iets anders bezig. Één ding is in ieder geval wel zeker en dat is dat je glas op maat gemaakt zoekt. Nou stop maar met zoeken want je bent bij het juiste artikel beland over het bestellen van glas op maat. Welke afmetingen je ook zoekt, wij snijden het handmatig aan zodat het tot op de millimeter past in het frame. Benieuwd naar wat we allemaal voor jouw kunnen betekenen, lees dan het artikel hieronder verder.

 

Glas past overal bij

Glas kan overal in zitten. Het kan in deuren, ramen, bushokjes noem het maar op waar het allemaal in kan zitten. We kunnen door onze experts het gewenste glas voor je op de millimeter slijpen. Zo zorgen we ervoor dat waar je ook het glas op maat nodig hebt, je het altijd kan bestellen. Glas is er al honderden jaren en nog steeds onmisbaar in het leven. Daarbij is glas ook modieus en tijdloos waardoor je het steeds weer kan hergebruiken. Het glas dient wel eerst omgesmolten te worden zodat er later weer een volledig stuk glas van kan worden gemaakt.

 

Glas in combinatie met kozijnen

Bij negen van de tien gevallen worden we ingeschakeld wanneer het glas bij een raam moet worden vervangen. Dat vinden we ook niet gek en voor deze mensen willen we net iets extra’s doen. Zo hebben wij geweldige deals die hand in hand gaan met het glas zetten en de mogelijkheid bieden een nieuw raamkozijn te laten maken tegen een gereduceerde prijs. Het glas is echter wel alleen geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen. Heb je interesse? Laat je gegevens achter op onze site en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op