Site Loader

Met medische technologie kunnen we de veiligheid in de zorg optimaal houden. De zorg heeft een flinke uitdaging dus het is van belang om de balans te behouden met technologie. Er zijn bepaalde taken die apparatuur kan overnemen. Dit kan de druk op zorgpersoneel verlichten. Er kunnen bijvoorbeeld toezicht houdende systemen worden geplaats, zodat er ook wanneer zorgverleners niet aanwezig zijn patiënten goed in de gaten worden gehouden. Dit kan bij een tekort aan personeel ontzettend van pas komen. Lees in dit artikel meer over de zorgoplossingen om de veiligheid in de zorg te waarborgen.

Wat kunnen wij betekenen?

Wij zijn ontwikkelaar van een merkonafhankelijke softwareplatform. Door deze technologie kunnen wij een oplossing om maat bieden aan onze klanten. De oplossing bestaat uit vier bouwstenen. Deze bouwstenen kunnen wij echter helemaal naar uw situatie schikken. Zo is het bij ons ook mogelijk om bestaande zorgprocessen te koppelen en te integreren. Zo hoeft u niet altijd een grote investering te maken in nieuwe apparatuur, maar blijven de bestaande ook waardevol.

Onze bouwstenen

Om de veiligheid in de zorg optimaal te houden kunnen wij meerdere zorgoplossingen toepassen. Deze oplossingen vallen onder de vier bouwstenen. Hieronder zullen wij de bouwstenen even kort omschrijven.

Monitoring

Door patiënten, cliënten en bewoners te monitoren kunnen we gevaarlijke situaties voorkomen. Deze kunnen we op tijd signaleren en melden door technologie te gebruiken. Een sensor kan bij bijvoorbeeld een patroon herkennen en deze melden bij de juiste zorgverlener. De opvallende gebeurtenissen kunnen worden opgeslagen bij een profiel van een zorgvrager.

Inzicht en controle

Met ons platform kunnen wij de medische dossier van zorgvragers bijhouden en ordenen. Zo kan iedereen de belangrijke informatie vinden op één plek. Met dit systeem heeft u inzicht en overzicht over de belangrijke data van uw zorgorganisatie.

Benieuwd naar de andere bouwstenen? Neem dan contact met ons op.