Site Loader

De zeevaart is hard bezig met het transporteren van goederen over water. Om dit in goede banen te begeleiden moeten de schepen om de zoveel tijd worden gekeurd. Dit is net zoals bij een auto die een apk nodig heeft. Echter zijn de regels in de scheepvaart wat strenger dan voor automobilisten. Er zijn meerdere factoren waar een schip aan wordt blootgesteld en dus rekening moet worden gehouden. Ben jij op zoek naar een bedrijf dat voor jou een class inspection kan uitvoeren? Dan zit je hier goed. Lees het artikel verder of ga direct naar onze site voor meer informatie.

Waar kijken we naar?

Wanneer je bij ons hebt aangegeven dat jouw schip een class inspection kan gebruiken zullen wij contact met je opnemen over de verdere gang van zaken. Wanneer dit allemaal rond is zullen we het schip gaan dokken. Dan kunnen onze duikers het schip volledig controleren op mankementen of verbeterpunten. Bij de inspectie zullen we kijken naar beschadigingen, verroesting, het roer, de draaischroef een de zeekasten. Als dit op orde is krijg je van ons een certificaat mee die aantoont dat jouw schip volledig goed is gekeurd om over de golven te mogen varen.

Wij regelen alles voor je

Het is voor ons zeer belangrijk dat jij een volledige service krijgt. Daarom staan onze experts elke werkdag voor je klaar op je te woord te staan. Zij kunnen je met elk probleem helpen door hun jarenlange ervaring in het vak. Daarnaast werken wij met een zeer gemotiveerd team dat de volledig kennis beschikt over de scheepvaart. Geïnteresseerd geraakt door ons artikel in de class inspection of wil je toch nog meer informatie voordat je verder gaat? Ga dan naar onze website of neem telefonisch contact met ons op en dan helpen wij je zo snel mogelijk verder.