Site Loader

Gaat u binnenkort een dagje weg? Het vervoer is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van het plan. Als u weg gaat met een grote groep, is het belangrijk dat hier passend vervoer voor is. U kunt er natuurlijk voor kiezen om iedereen met een auto te vervoeren maar u kunt dit beter in één keer regelen. Dit kunt u doen door middel van Touringcar verhuur. Met een bus brengen wij u naar uw gewenste locatie. Of dit nu in Nederland is of in het buitenland, het is allemaal mogelijk. Voor schoolreisjes, ouderen reisjes, bedrijfsuitjes, partyvervoer. Alles is mogelijk bij ons en wij vervoeren u dan ook graag.

Voordelen van touringcar verhuur

Veiligheid en gezelligheid zijn bij ons erg belangrijk. De bussen zijn dan ook zeer nieuw en van alle veiligheidsmaatregelingen voorzien. Daarnaast kunt u de bussen voor verschillende activiteiten gebruiken. U kunt hierbij denken aan bedrijfsuitjes, meerdaagse uitjes, schoolreizen, vakanties, evenementen en transfers. De chauffeur zorgt natuurlijk ook voor de nodige gezelligheid aan boord. We hebben enkel goede bussen in ons assortiment. U kunt hierbij denken aan bussen met merken als Volvo, Van Hool en Mercedes. De chauffeurs zijn allemaal goed gekwalificeerd. Zij worden ieder jaar getraind en bijgeschoold zodat we te allen tijde de veiligheid van de passagiers kunnen garanderen. We hebben ook verschillende groottes voor de bussen zodat wat de grootte van de groep ook is die vervoerd moet worden, er altijd een geschikt voertuig is. Een touringcar is super handig en ook nog eens goed voor het milieu.

Contact

We bespreken graag met u wat er mogelijk is op het gebied van de grootte van uw groep en de activiteiten. Neem contact op met ons zodat we hierover kunnen spreken. We zorgen voor een gezellige rit waarbij we u in een korte tijd vervoeren. Op onze website vindt u onze contactgegevens zodat u ons kunt bereiken. Touringcar verhuur is het ideale vervoer voor u.