Site Loader

Historie van ons bedrijf

Het begon voor ons allemaal in 1827 waarin Johannes Matthias begon met steunzolen aanmeten. In die tijd was er nog geen verschil tussen een linker- en rechterschoen en waren de schoenen van slechte kwaliteit. Dit zorgde ervoor dat mensen hun ‘schoenen’ al snel weggooide en nieuwe aanschafte. 2 generaties later specialiseerde Matthias Antonius Johannes zich in orthopedisch schoeisel onder andere door de opkomst van confectieschoenen.

In het jaar 1927 bestonden wij precies 100 jaar en hebben dan ook het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen. Daarnaast had Matthias goed contact met de koninklijke familie waardoor we 24 paar op maat gemaakte schoenen voor koningin Wilhelmina, prins Hendrik en hun dochter Juliana.

Steunzolen aanmeten

Tegenwoordig ervaren steeds meer mensen pijn aan de voeten. Dit komt niet door de voet zelf, maar door de verkeerde schoenmaat die mensen dragen. Steunzolen aanmeten kan al snel een enorm effect hebben en kan de pijn doen verwijderen of verminderen. Winkeliers helpen je graag met de juiste schoenmaat waarvan jij en zij denken dat deze goed bij je past. Echter komen er veel meer factoren bij kijken om pijn door het lange staan of het vele wandelen te voorkomen. Als orthopedisch schoenmaker helpen we je graag verder en zijn al jaren specialist in steunzolen aanmeten en alles wat daarbij hoort.

Service

Steunzolen aanmeten is een veel voorkomende dienst waarmee wij veel klanten helpen tegen de pijn die zij ervaren. Om dit succesvol te kunnen doen vinden wij het belangrijk om naar de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Dit realiseren wij door goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen.

Contact

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze dienst en wil je dat we steunzolen voor je aanmeten, neem dan snel contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk kunnen helpen.