Site Loader
Bedrijfshuisvesting

De wereld van garage deuren is een wereld die zich, net zoals de rest van de technologische wereld, blijft ontwikkelen. Een aantal jaar geleden was de primeur met de eerste op afstand bestuurbare garagedeur. Vanaf dit punt dachten veel mensen: ‘beter dan dit kan niet’. Echter zijn wij van speedgate wel op zoek gegaan naar verbeteringen voor deuren. Na jaren experimenteren is dit ons eindelijk gelukt. Vol trots introduceren wij onze snelloopdeur voor parkeergarages, de snelste ter wereld. In dit artikel vertellen wij je graag meer over ons product.

 

Kenmerken van de deur

Snel, Veilig én ook nog eens enorm betrouwbaar. Dat zijn de kenmerken van onze deur. Een van de andere kenmerken is dat de deur in iedere beschikbare ruimte past. Simpel gezegd zijn er dus geen vaste maten, ze worden altijd op maat gemaakt. Ondanks dat iedere deur een eigen maat kent, bieden wij wel een aantal garanties. Een daarvan is de duurzaamheid van de deur. De meeste deuren zijn namelijk gemaakt om ongeveer 5 maal per dag geopend en gesloten te worden. Bij onze garagedeuren is dat anders. De speedgate is gemaakt om honderden keren per dag geopend en gesloten te worden. Er is geen enkele andere deur die hier in de buurt van kan komen. Daarnaast gaat dit alles gepaard met een snelheid tussen de 1,5 en 2 meter per seconde. Op deze manier wordt er geen kostbare tijd verloren. Tijd is namelijk altijd geld.

 

Voor wie zijn onze deuren

Onze deuren zijn ontwikkeld voor diverse branches. De meeste deuren worden momenteel gemaakt voor parkeergarages, echter zijn de deuren ook zeer interessant voor hotels, banken, overheidsinstanties en andere openbare instellingen. Dit komt namelijk door de snelle werking van de deur. Wanneer er een voertuig door de ingang heen is gereden, sluit de deur binnen enkele seconden. Op deze manier blijven mensen met verkeerde bedoelingen buiten de deur.

 

Zo als je kunt lezen, brengt de deur zeer veel voordelen. Wacht dus niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op!