Site Loader

We zijn een organisatie gespecialiseerd in het zetten en vervangen van glas en kozijnen. Een raam kan altijd kapot gaan of dit nu door een bal komt of door een klein barstje dat is doorgescheurd. Het is niet fijn om met een gebroken raam te zitten. Het is niet echt representatief naar je buurt toe en je zal je toch minder veilig voelen nu er een doorgang in je huis is. De meeste mensen zullen eerst er een stuk hout voor timmeren wat opzicht geen slecht idee is maar het staat absoluut niet in het straatbeeld.

 

De diverse soorten glas

Er zijn verschillende soort glazen die gebruikt kunnen worden voor je raam. Wij hebben een breed assortiment waaruit je kan kiezen. Op deze manier zit er altijd wel wat bij je past. We hebben ook speciaal glas waarbij je kan denken aan: inbraak werend glas, veiligheidsglas, hardglas en zonwerend glas. Let wel op dat het glas vervangen naar een speciaal soort glas een verandering in de prijs teweeg brengt. Het glas kan voor elke ruimte worden gebruikt. Voor spiegels, douchedeuren, ramen et cetera het glas van ons bedrijf past er bij.

 

Figuren in het glas maken

We kunnen speciale patronen in het glas inbrengen door een techniek toe te passen waardoor weerkaatsingen veranderen.  Er zijn een aantal patronen die we kunnen toepassen in het glas, deze zijn: Delta, brute draadglas, gothik, chinchilla, canale mat, brokaat bryzantyn, crepi en nog veel meer.
Op onze website vind je foto’s die de figuren laten zien. Glas vervangen is zo gebeurd maar het grote werk zit in de figuren. Ben je geïnteresseerd geraakt door het artikel en wil je jouw glas ook gaan vervangen? Neem dan contact met ons op via onze website en wellicht kunnen wij je verder helpen in je zoektocht naar nieuw glas.