Site Loader

Producten zeven, het is voor veel bedrijven onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Het zeven van bijvoorbeeld bulkgoederen is van belang om bepaalde onderdelen van de voorraad te kunnen scheiden van elkaar. Wanneer bedrijven bijvoorbeeld een bepaald soort grondstof willen hebben uit een grote berg bulk, is zeven een eenvoudige manier om deze grondstoffen te kunnen scheiden. En om dit goed te kunnen doen gebruiken we natuurlijk geen oude zeef zoals ze dat op de basisschool doen in de zandbak. We gebruiken dan een echte trommelzeef, die het zeven een stuk sneller en efficiënter maakt dan wanneer het allemaal met de hand gedaan moet worden.

Goed gebruik van de machine

Voor het gebruik van de machine is niet veel kennis nodig. Het is een kwestie van de goederen in de machine stoppen en de juiste instellingen aanklikken. Bij aankoop van een trommelzeef krijgt u dit allemaal uitgelegd door het bedrijf, waarna u snel en gemakkelijk aan de slag kan. Er zijn echter wel verschillende soorten trommelzeven. De kortzeef metingen verschillen om zo bedrijven goed te kunnen bedienen met verschillende typen grondstoffen.

Hoe werkt een trommelzeef?

Wanneer de zeef is aangekocht is het wel makkelijk om te weten hoe het allemaal werkt. Natuurlijk hoef je in de basis alleen te weten hoe het apparaat aan gaat. Maar wanneer je weet hoe alles van binnen zit, kun je ook meteen aan de slag gaan wanneer er iets niet goed is. De trommelzeef is voorzien van zeefplaten waardoor bepaalde materialen gescheiden kunnen worden van het grote geheel. Deze platen kunnen afgesteld worden om alleen het bedoelde materiaal te kunnen scheiden. Voor de juiste afmetingen zijn er verschillende zeven beschikbaar. Op die manier kunnen wij bedrijven ondersteunen bij het zeven van verschillende materialen van verschillende groottes. Een hoop oplossingen die gebruikt kunnen worden om uw werk makkelijker en sneller te maken!