Site Loader

Over ons bedrijf

Sinds de 18e eeuw zijn wij verantwoordelijk voor het produceren en leveren van topkwaliteit Sigma coatings. Sigma verf kopen is gemakkelijk te doen via onze webshop en is niet alleen zeer effectief voor maritieme doeleinden maar voor tal van andere doeleinden! Onze vorm van service blijkt sinds de beginjaren van ons bedrijf zeer succesvol te zijn wat leidt tot veel klanttevredenheid en langdurige relaties. Wij hebben een ruim assortiment in alle Sigma producten en helpen u graag met het beschermen van uw boot, jacht of schip door kwaliteit producten te leveren.

Levering van de Sigma producten

Sigma verf kopen is zeer toegankelijk bij ons. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen kunt u ervoor kiezen om deze bij ons op te halen of deze te laten leveren.

Na ontvangst van uw bestelling zorgen wij ervoor dat alle bestelde artikelen bij elkaar verzameld worden en laten u weten wanneer dit klaar staat. Vanaf dat moment kunt u het bij ons ophalen op de gewenste dag en tijdstip om lange wachtrijen te voorkomen.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de bestelde artikelen te laten leveren op een (wal)adres. Wanneer u hiervoor kiest, duurt het ongeveer 2-3 werkdagen voordat u dit in huis heeft. De verzendtijd hangt af van de producten die u besteld heeft.

Service

Ervaring leert dat zowel wij als onze klanten het op prijs stellen om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden te voorkomen. Wanneer dit toch het geval is zoeken we graag samen met de klant naar een geschikte oplossing om de schade van het probleem te minimaliseren.

Contact

Mocht u Sigma verf willen kopen of heeft u andere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.