Site Loader

Schepen zijn lastiger te onderhouden dan een auto. Dit heeft verschillende redenen maar de voornaamste reden is dat er onderwater veel meer factoren en invloeden zijn die schade aanbrengen aan de buitenkant van het schip. Bij een auto kan dit uiteraard ook maar omdat een schip constant onderwater ligt is er ook een constante aanval op de buitenkant. Met sigma coating kan je je lak en buitenkant van je schip beschermen tegen deze invloeden. Lees het artikel hieronder verder als je meer wil weten over de Sigma coating en wat de kosten zijn voor deze speciale verf.

Keiharde bescherming

Wij begrijpen als geen ander dat je kiest voor sigma coating omdat je je schip gewoon wil beschermen. Sigma coating werkt op moleculair niveau die alle deeltjes bij elkaar houdt en naar elkaar toe trekt. Ook ontstaat er een elektrische lading die stoffen en afvaldeeltjes weg kaatsten van de buitenkant van het schip. De Sigma coating is de nummer 1 beschermende lak in de maritieme sector en is voor vele niet weg te denken. De beschermende laag is van hoge kwaliteit en wordt door de professional aangeraden als de nummer 1 keus.

 

Snelle service, geen verkooppraatjes

We vinden het heel belangrijk dat jij als klant goed geholpen bent. We zijn er niet om winst te maken of op de klanten iets wijs te maken. We willen dat jij als klant tevreden bent over onze producten en service en willen dat in onze acties terug laten zien. Na het lakken van het schip zal je snel merken dat de Sigma coating zijn werk doet en een beschermde laag gecreƫerd op de buitenkant van het schip. Via onze webshop kan je de verf bestellen maar mocht je nog vragen hebben en een expert willen spreken dan vindt je op de website ons telefoon nummer