Site Loader

Sensor zorg biedt ontzettend veel mogelijkheden in de ouderenzorg. Ervaar meer overzicht en meer rust in jouw zorgorganisatie met de juiste sensoren. Met onze oplossingen op het gebied van monitoring bewaakt je de veiligheid en privacy van jouw; cliënten, patiënten en bewoners. Zorgverleners krijgen met de juiste apparatuur ondersteuning, kortom extra oren en ogen op de werkvloer. Daarom vertellen wij jouw meer over onze slimme zorgoplossingen. Lees snel verder.

Sensorische bewaking voor optimale zorg

Met sensoren in de zorg kunt u beter waken op de zorgvragers. Met de huidige ontwikkelingen, zoals het tekort aan handen in de zorg is een extra oog en oor welkom. Op het gebied van monitoring in de zorg hebben wij twee zorgoplossingen; videobewaking en sensorische bewaking. In dit artikel zullen we voornamelijk uitleggen wat onze sensoren kunnen betekenen voor de ouderenzorg.

Slimme apparatuur in de zorg

Met slimme sensoren in de zorg kunnen we op tijd opvallende patronen signaleren en ingrijpen. Voor de ouderenzorg is het heel prettig om sensoren te gebruiken, omdat ouderen vaker gemonitord moeten worden. Zorgverleners hebben door druk op de werkvloer niet meer de tijd om voor alle bewoners een oogje in het zeil te hebben. Dus slimme sensoren kunnen een gedeelte van deze taken overnemen. Door een slim softwareplatform kunnen onze sensoren de data analyseren en opslaan bij een persoonlijk profiel van een patiënt, bewoners of cliënt. Hieronder vertellen wij in het kort meer over onze sensor zorg.

Onze totaaloplossing

Met onze merkonafhankelijke softwareplatform kunnen wij flexibel gegevens en data opslaan bij een persoonlijk profiel van zorgvragers. Dus zo heeft u alles overzichtelijk in één systeem. Een voordeel van onze oplossing is dat onze klanten bestaande zorgprocessen kunnen koppelen aan het systeem. Hierdoor ontstaat er een geïntegreerd softwaresysteem, waar alle nodig informatie in te vinden is. De koppeling van diverse processen is prettig, echter optioneel. Het verzamelen van data is op korte termijn handig, op lange termijn een groot voordeel. Zo heeft u meer overzicht, inclusief  alle belangrijke data van uw zorgorganisatie.

Wil u meer informatie over onze zorgoplossing of bent u benieuwd naar andere oplossingen op het gebied van monitoring? Neem dan contact met ons op, onze collega’s helpen u graag verder.