Site Loader
onderwaterbeton

Merkt u al enige tijd dat uw leidingen niet meer goed doorspoelen of dat het water slecht wegstroomt? Dan kan het zijn dat uw riool en uw leidingen aan renovatie toe zijn. Als dit het geval is, is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk doet om eventuele verstoppingen te voorkomen. Wij hebben een speciale methode om dit zo spoedig mogelijk te regelen. De rioolrenovatie met de speciale CIPP methode zorgt voor weinig overlast en zorgt ervoor dat u binnen een korte tijd weer gebruik kunt maken van het riool en de leidingen. Maar nu zal u wel voor de komende 50 jaar verzekerd zijn van een goed lopend riool.

Voordelen van rioolrenovatie met CIPP

Met de CIPP methode wordt er een flexibele kous aangebracht in het riool. Deze kous wordt met behulp van een luchtdruk, waterdruk of UV licht uitgehard. Dit zorgt ervoor dat de leidingen geen voegen meer hebben. Hierdoor kunnen deze voegen in de toekomst ook niet uitscheuren en dit bespaart een hoop gedoe. Nadat de leidingen gerenoveerd zijn, hoeft dit de komende 50 jaar niet te gebeuren. Dit zal infiltratie en verstopping voorkomen. Zeker in tijden van droogte vormde dit vaak een probleem. Wortels van planten en bomen vestigden zich door de scheuren en gaten in het riool omdat dit een vochtige plek was waar zij hun voeding vandaan kunnen halen. Nu er geen scheuren meer kunnen ontstaan in het riool, vormt dit niet langer een probleem. Het vergroot de afvoercapaciteit. Hierdoor zal u niet langer problemen hebben met het afvoeren van uw riool.

Contact

Heeft u behoefte aan een rioolrenovatie maar wilt u niet dat uw omgeving er veel last van heeft? Wij helpen u graag. Met onze CIPP methode zorgen wij ervoor dat de omgeving er geen last van zal hebben. Bij overige vragen over onze werkwijze kunt u natuurlijk contact op nemen. Op onze website kunt u een offerte aanvragen voor de renovatie.