Site Loader

Voor het geval je het nog niet wist, er zijn veel verschillende toepassingen voor bedrukte tapes, maar het gebruik hangt af van het feit of je standaard bedrukte tapes of op maat bedrukte tapes gebruikt. Als je je ooit hebt afgevraagd waarom je tapes met opdruk moet gebruiken, volgen hier enkele voordelen.

Traceerbaarheid en merkpromotieĀ 

Op maat bedrukte tapes kunnen worden gebruikt om de traceerbaarheid te verbeteren, vooral in de levensmiddelenindustrie. Het gebruik van bedrukte tape om je EG-nummer op alle dozen weer te geven, kan de identificatie van leveranciers en partijen verbeteren en zo de traceerbaarheid bevorderen. Het gebruik van op maat bedrukte tape kan ervoor zorgen dat je merk zichtbaar is vanaf het moment dat de doos of verpakking je website of winkel verlaat tot het moment dat deze de consument bereikt, waardoor de merkbekendheid wordt vergroot. Bovendien zal, met de toename van het online bestellen en verzenden van goederen, het gebruik van tapes met gepersonaliseerde bedrukking je bedrijf helpen zich te onderscheiden van de massa.

Professionaliteit en veiligheid

De eerste indruk is zo belangrijk. Op maat bedrukte tapes kunnen je merk laten zien en een diepe eerste indruk achterlaten wanneer het je klanten bereikt. De bedrukte tape kan de artikelen in de doos onmiddellijk identificeren voor de juiste behandeling en opslag.

Als je standaard afdruk tapes gebruikt, zoals QC Hold of Quarantaine, kan je de goederen in het magazijn gemakkelijker identificeren, zodat er geen verwarring ontstaat. Nadat de goederen je locatie hebben verlaten, weet je niet wie je goederen zal behandelen. Een op maat gemaakte bedrukte tape kan een effectieve fraudebestendige maatregel zijn, omdat een gebroken of opnieuw verzegelde bedrukte tape gemakkelijk te identificeren is.

Wanneer gebruik je bedrukte tapes

De standaard bedrukte tape bevat boodschappen zoals breekbaar, deze kant op, voorzichtig behandelen, enz. om ervoor te zorgen dat je goederen tijdens het transport op de juiste manier worden behandeld en de klanten bereiken in de staat die je wenst. Eenmaal bij je klant, zal dit de consument helpen de goederen correct op te slaan. Als je voor de merk markering op maat gesneden afdruk lint gebruikt, hoef je minder bedrukte kartonnen dozen te bewaren. Gewone kartonnen dozen zijn goedkoop en kunnen in kleine hoeveelheden worden gekocht, waardoor geld en opslagruimte worden bespaard. Bedrukte papieren tapes zijn bijzonder effectief en professioneel voor deze toepassing.

Op Tapeprint.eu kan je gemakkelijk, snel en tegen de beste prijs de beste tape vinden. Je kan de beschikbare stijlen op de website bekijken en de jouwe bestellen.