Site Loader

Parket Alphen aan den Rijn | Bent u bezig met het verbouwen van uw huis? Moet u uw huis inrichten? Wij leveren op het gebied van interieur een totaalpakket zonder zorgen. Hierbij kunnen wij u helpen met het ontwerp tot het resultaat wat u in gedachte heeft. We zijn al 40 jaar een begrip in onze regio op het gebied van wonen. Wij maken van uw huis, uw thuis en dat is onze passie. In uw inrichting mag een parketvloer niet ontbreken. Wanneer u een parket bij ons aanschaft, wordt deze gelegd met oog voor detail. Ook geven we kleuradvies zodat de vloer perfect bij uw interieur past.

Overige producten

Naast onze parket Alphen aan den Rijn, is onze collectie ontzettend uitgebreid. U kunt bij ons terecht voor gordijn- en meubelstoffen, karpetten, meubels, raambekleding, verlichting, vloeren, wandbekleding, accessoires, luxaflex horren en buitenzonweringen. Met onze collectie bieden wij warmte en comfort waar u lang kunt van genieten. Onze collectie is helemaal uitgezocht op basis van deze warmte en comfort.

Showroom parket Alphen aan den Rijn

Parket Alphen aan den Rijn | Wilt u graag de parketvloeren komen bezichtigen in onze showroom? Dat is geen enkel probleem. U kunt altijd inspiratie bij ons op komen doen in onze showroom. Daarnaast lopen er veel adviseurs rond bij ons op locatie. Zij zijn altijd bereid om u goed te kunnen helpen en passend advies te kunnen geven. Onze showroom laat ook goed zien waar wij voor staan: kwaliteit, comfort en uiteraard design. Ook om niet te vergeten, oog voor detail. Bij ons ziet u diverse combinaties die wellicht bij u ideeën kunnen helpen. Zien we u snel terug in onze showroom? We heten u van harte welkom. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op onze website.