Site Loader

Zoek niet verder want je bent bij de perfecte partner aangekomen. Dat je hier bent zegt genoeg, jij bent op zoek naar een koffiebar op locatie. Wij hebben precies wat je zoekt en zelfs nog meer. Al jarenlang hebben we ervaring in het zetten van koffie, thee en smoothies. Daarnaast hebben we een gecertificeerd team aan barista die exact weten wat ze moeten doen om het perfecte koffie voor je klaar te zetten. Ben je benieuwd wat we allemaal voor je kunnen betekenen of hoe onze arrangementen er uit zien ? ga dan naar de website of lees nog het artikel hieronder verder.

Soorten koffie

Als je de koffiebar op locatie wil huren is het niet gek dat je ook wil weten welke koffies er worden aangeboden. Vooraf gaan we samen met jou in gesprek om je budget te bespreken. Aan de hand hiervan maken wij een schatting van de hoeveelheden en soorten producten die je ermee kan opnemen. Uiteraard nemen ons barista wat extra mee mocht je tijdens je feest net over het budget willen gaan. In het laatste stukje vertellen we je meer over onze diverse arrangementen en wat ze inhouden

De arrangementen

Als je bij ons een koffiebar huurt dan zijn er diverse arrangementen waaruit je kan kiezen. Zo kan je kiezen uit diverse soorten koffie maar ook kan je volledig omslaan en naar een thee bar gaan of zelfs smoothie bar. Wil je het allebei? Dat kan natuurlijk ook. Geef dit wel zo vroeg mogelijk van te voren aan zodat we daar rekening mee kunnen houden. Ook handig om dit helder te hebben voor je budget. Voor overige vragen kan je terecht bij onze klantenservice die je graag verder op weg helpt en adviseert over je keuze. Hopelijk spreken we elkaar snel en kunnen we elkaar ontmoeten.