Site Loader

Geschiedenis

Na elkaar te hebben gevonden deelden Anton en Jolina de liefde voor het horecavak en hebben in 2005 het restaurant overgenomen. Dit werd al snel een succes door de toenemende vraag naar een feestlocatie in Krimpenerwaard. Middels deze groei is er flink geïnvesteerd in materiaal. Zo zijn er in 2009 2 bedrijfswagens bijgekomen en een grote aanhanger. Onze aanpak blijkt sinds onze beginjaren zeer succesvol wat leidt tot veel verzorgingen van feesten. Wij staan op de mooiste bruiloften en feestjes waardoor wij een goede reputatie hebben opgebouwd wat voor veel vertrouwen bij tal van feestvierders zorgt.

Feestlocatie in Krimpenerwaard

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte plek voor trouwerijen, verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten of andere feesten bent u bij onze feestlocatie in Krimpenerwaard op het juiste adres. Om een onvergetelijk feest te organiseren helpen we u graag bij deze grote, tijdrovende klus.

Wij hebben 2 prachtige zalen waar u een onvergetelijk feest kunt vieren. In de ene zaal passen maximaal 220 personen en in de andere 75. We verzorgen uw gehele catering en kijken uit naar een mooie dag waarin we u en uw gasten een mooie dag verzorgen. We komen graag met u in contact om te brainstormen over uw wensen!

Service

Onze jarenlange ervaring leidt tot veel kennis van de markt en kunnen hierdoor goed inspelen op de wensen van onze klanten. We gaan graag een vlekkeloze samenwerking aan en weten dit vrijwel altijd te realiseren door goed contact met elkaar te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. De wensen van de klant staan bij ons hoog in het vaandel en streven naar een onvergetelijk feest!

Contact

Wilt u een feestlocatie in Krimpenerwaard afhuren of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u zo snel en vakkundig mogelijk kunnen helpen!