Site Loader

Over ons beveiligingsbedrijf

Je supermarkt de veiligheid bieden dat het verdiend. Steeds meer supermarkteigenaren zijn op zoek naar een camera voor in hun supermarkt, omdat er steeds meer diefstallen en vernielingen voorkomen. Als logisch gevolg spelen wij hier als beveiligingsbedrijf op in en ontzorgen wij supermarkteigenaren van het leveren en installeren van camera’s in de supermarkt. Het is een efficiënte en waterdichte manier om wat extra ogen in de winkel te realiseren waardoor de kans op strafbare feiten verminderd wordt. Wij zijn jouw meedenkend partner en creëren samen met jouw passende oplossingen die aansluiten bij jouw supermarkt.

Waarom heb ik een camera in de supermarkt nodig

Een camera in de supermarkt is een kwalitatief goede manier om de incidenten en strafbare feiten, die plaats vinden in jouw supermarkt, te verminderen. Door enkel gebruik te maken van Europees goedgekeurde apparatuur voorkomen wij dat beeldmateriaal niet wordt aangemerkt als bewijsmateriaal. Dit combineren wij met onze kennis en ervaring waardoor wij uitstekend resultaat weten te behalen en succesvolle samenwerkingen kunnen realiseren waarin de wensen van onze klanten centraal staan.

Een camera in de supermarkt plaatsen kan uitbetaald worden in termijnen. Wij beperken onze termijnen tot in totaal 12 maanden omdat wij geen bank van lening zijn. Wij regelen alles 1 op 1 met onze klanten waardoor er dus geen derde partijen bij komen kijken. Wanneer onze klanten niet meer kunnen voldoen aan de betalingstermijnen zoeken we naar passende oplossing en behouden ons in het ergste geval het recht om de systemen binnen 2 maanden na ontbinding van het contract te verwijderen.

Neem contact met ons op

Wil je een camera in je supermarkt of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en je mogelijk van advies kunnen voorzien.