Site Loader

Bij het kopen of verkopen bij een woning is het verstandig om een makelaar in te schakelen het kan moeilijk zijn om de juiste makelaar te kiezen. U kunt wel bijvoorbeeld kijken naar hoeveel jaar ervaring de makelaardij heeft of hoe ze worden beoordeeld. Voor een makelaar in Nijkerk kan je terecht bij Domicilie deze makelaardij heeft veel ervaring, heeft een persoonlijke aanpak en houdt van een heldere communicatie. U kunt Domicilie zowel gebruiken voor een verkoopmakelaar als aankoopmakelaar. De verkoopmakelaar heeft een aparte werkwijze als het gaat om de verkoop van een woning. Allereerst worden de wensen besproken, de werkwijze wordt uitgelegd en er volgt een waardebepaling van het huis. Daarna kan het verkoop van het huis beginnen dit wordt gedaan door het huis op de markt te brengen. Hier gaat nog wel het maken van een marketingplan vooraf zodat het huis in de omgeving van Nijkerk zo goed mogelijk onder de aandacht wordt gebracht voor potentiƫle kopers.

De makelaar helpt met de verkoop van de woning in Nijkerk

Nadat de makelaar de woning in Nijkerk op de markt heeft gebracht kunnen er bezichtigingen worden ingepland. In deze fase is er veel contact tussen de makelaar en de eigenaar van het huis omdat bijvoorbeeld regelmatig de voortgang moet worden besproken. Het kan ook zijn dat makelaar in Nijkerk de woning meer onder de aandacht wil brengen dit wordt dan ook met de eigenaar besproken. Als er uiteindelijk een koper is gevonden voor het huis dan helpt de makelaar met de afhandeling en wordt alles in orde gemaakt voor de definitieve verkoop.

Hoe verloopt het proces bij het kopen van een huis in Nijkerk?

Bij het kopen van een huis worden eerst de wensen besproken waarna de makelaar een huis in Nijkerk of omgeving Nijkerk gaat zoeken. Daarna volgen er bezichtigingen en als het juiste huis er tussen zit kan er worden onderhandeld. Als de onderhandelingen zijn afgelopen kan de afhandeling en de overdracht beginnen.