Site Loader

Over ons bedrijf

Als zeer gewaardeerd expediteur in Rotterdam ontzorgen wij tal van bedrijven van hun logistieke proces door middel van LCL en nemen volledige verantwoordelijkheid over hun lading. Middels onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij specialist geworden op het gebied van import en export en zijn in staat om over de hele wereld te leveren. Met een groot team aan personeel werken wij dag in, dag uit aan de grootste, maar ook kleinere projecten en zorgen ervoor dat ladingen van A naar B vervoert worden. Door onze kennis te combineren met onze flexibiliteit en de wensen van onze klanten behalen wij optimaal resultaat en leggen zo de fundering van een langdurige samenwerking tussen ons en bedrijven in alle verschillende sectoren.

Wat is LCL en hoe ontzorgen wij je hiervan?

LCL is een makkelijke en goedkope manier om kleinere ladingen bij elkaar te verpakken en deze samen te stoppen in één container. Vooral voor bedrijven die kleinere ladingen willen vervoeren is dit een goedkopere en efficiëntere manier om hun goederen te transporteren.

We bieden je de mogelijkheid om ons de lading bij jou op te laten halen, of je levert het zelf bij ons af. Voordat we het gaan vervoeren controleren we de lading en kijken welke artikelen bij elkaar mogen, en welke niet.

Onze werkwijze en band met de klant

Tijdens het gehele proces houden we je voortdurend op de hoogte zodat jij controle blijft houden over je zending. Mochten er complicaties optreden nemen we direct contact met je op om naar passende oplossingen te vinden. We zijn niet alleen een LCL expediteur, we zijn ook jouw meedenkend partner en zoeken samen met jou naar de beste mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Wil je je vracht vervoeren door middel van LCL of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan, en je mogelijk van advies kunnen voorzien.