Site Loader

Voor wie op zoek is naar scheepsonderdelen, ben je in ieder geval al bij het juiste artikel beland. Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in het onderhoud, reparatie en revisie van scheepsmotoren. Daarnaast verkopen we ook losse scheepsonderdelen aan particulieren en zakelijke partners. Ben je benieuwd wat we allemaal voor je in petto hebben? Lees dan het stuk hieronder verder of als je direct naar de bron van alle informatie wil gaan kan je in de tekst doorklikken naar onze website. Hier vindt je direct alles wat je moet weten om een onderdeel aan te schaffen die bij jouw motor past.

Onderdelen vervangen of repareren

Zoals hierboven al werd vermeld zijn er diverse werkzaamheden waarin ons personeel is gespecialiseerd. Ben je van plan om onderdelen de vervangen voor nieuwe dan kan je bij ons terecht. Heb je pas een nieuw onderdeel aangeschaft maar heeft die een reparatiebeurt nodig of zijn er onderhoudswerkzaamheden voor nodig? Ook dan zit je bij ons gaat. Alles wat te maken heeft met de motor van je schip kunnen wij voor elkaar krijgen. Kom langs op onze locatie om het zelf allemaal te bekijken of bestel je onderdelen via onze webshop en krijg het zo snel mogelijk thuis of op werk geleverd.

Jarenlange ervaring

Als dealer van scheepsonderdelen en als reparateur voor scheepsmotoren hebben we al jarenlange ervaring in het vak. Zo zorgen we er al 30 jaar voor dat onze klanten tevreden zijn met de producten die we leveren en de werkzaamheden die we voor hen uitvoeren. Ben je al overtuigd van onze expertise? Wacht dan niet langer en bekijk wat we voor jou in het assortiment hebben. Zit er iets niet bij? Bel ons dan op en wellicht kunnen we ene onderdeel op maat laten maken of kunnen we je op andere manier ergens mee van dienst zijn.