Site Loader

Je schip moet er natuurlijk spik en span uitzien. Behalve dat je het hele dek kan gaan schoonmaken, heb je ook nog de buitenkant van het schip dat soms wat moeilijker is om te bereiken. Het schoonmaken van de buitenkant heeft ook weinig zin aangezien er gemakkelijk weer viezigheid zoals algen vast blijven kleven aan de buitenkant. Er is een manier op je schip daarvoor te beschermen en dat is Nelf verf. Nelf verf is net zoals andere soorten verf in alle kleuren beschikbaar en is zelfs te mengen. Met Nelf verf bescherm je de buitenkant van je schip en krijgt het ook nog een nieuwe look door het likje verf.

Wat is Nelf verf?

Nelf verf is een speciaal soort verf dat een paar unieke eigenschappen heeft. Een eigenschap is bijvoorbeeld dat het hoogwaardig kwaliteit verf is, het bied een beschermlaag voor weersomstandigheden en het zorgt voor het behoud van de kleur. Al deze dingen samen zorgen ervoor dat de levensduur van je schip zo optimaal mogelijk wordt gemaakt en je nog lang kan genieten van het schip. Bij ons kan je je verf bestellen en de gewenste kleur uitkiezen. Dan zorgen wij ervoor dat de verf zo wordt gemengd dat het aan al je eisen zal voldoen.

Waarom kiezen voor Nelf verf?

In de scheepsvaart is het onderhoud van je schip enorm belangrijk. Er worden dan ook zeer strenge regels verbonden aan het onderhoud van je schip. Zo moet het verf wat aan de buitenkant zit waterbestendig zijn. Logisch want als dit niet het geval is, is binnen de kortste keren al he verf weg van het schip en zitten al deze stoffen in het water. Dit is weer nadelig voor de flora en fauna in de omgeving. Ben jij opzoek naar Nelf verf? Zoek dan niet langer en bestel het bij ons!