Site Loader

Toe aan nieuwe kozijnen en weet je niet goed welk materiaal het beste bij je woning past? Geen paniek, wij kunnen je verder helpen met de mooiste en duurzaamste kozijnen speciaal voor jou op maat gemaakt. Je kozijnen vervangen is best een flinke klus, vooral als je het zelf doet en de nodige kennis er niet over beschikt. Gelukkig hebben wij een team van echt vakmannen die het klusje zo geklaard hebben. Ben je benieuwd naar ons aanbod en wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Scroll dan verder naar beneden en lees ons artikel!

Kunststof kozijnen

Je ziet ze steeds vaker als decoratie bij huizen: Kunststof kozijnen. Kunststof past ook helemaal bij deze tijd omdat het duurzaam materiaal is en vrij licht. Daarnaast kunnen kunststof kozijnen en alle kleuren worden opgevraagd zodat je zelf niet je kozijn hoeft te beschilderen. Maar wanneer moet je je kozijnen vervangen? Over het algemeen merk je of zie je zelf al snel wanneer je kozijn aan vervanging toe is wanneer het afbrokkelt of scheuren vertoond. Kunststof kozijnen bieden ook een goede isolatie en heeft mogelijkheden om extra anti-inbraakspecificaties toe te passen.

Aluminium kozijnen

Na het stuk hierboven te hebben gelezen, vraag je je waarschijnlijk af waarom je nog voor een aluminium kozijn zou moeten gaan. Aluminium is een heel sterk en licht materiaal. Aluminium is van zichzelf ook een roest vrije staal waardoor de duurzaamheid ook toeneemt. Echter is de duurzaamheid van kunststof kozijnen wel stukken hoger doordat het makkelijker gerecycled kan worden. Je kozijnen vervangen door aluminium kozijnen geeft ook een bepaalde look & feel mee aan je woning. Één die wellicht beter bij je past dan bij een kunststof kozijn. Heb je interesse in onze diensten en producten. Kijk dan is op onze website voor de contactgegevens, tot snel!