Site Loader

Als ondernemer heb je vast jarenlang liefde en passie in je onderneming gestopt. Je hebt mooie jaren meegemaakt maar ook wat mindere. Je hebt diverse klanten mogen ontmoeten en helpen maar vind dat het nu wel genoeg is geweest. Wellicht heb je je passie in iets elders gevonden of ben je over je AOW leeftijd en wil je lekker met pensioen. Dan is het nog wel noodzakelijk dat je je bedrijf verkoopt anders blijf je daar natuurlijk aan vast zitten. Een bedrijf verkopen gaat heel anders dan een huis bijvoorbeeld en wij helpen je graag met de verkoop.

Compleet traject

Als adviseur helpen we jouw volledig van A tot Z met de verkoop. Je krijgt van ons ook een vast team die zich meer in jouw en je bedrijf zal verdiepen om er achter te komen wat de meeste ideale situatie is voor een verkoop. Waarom we dit doen is simpel. Wanneer je een bedrijf heb opgestart voelt het vaak toch wel als je kindje en je wil natuurlijk dat deze goed terecht komt. Je hebt er immers jarenlang keihard voor gewerkt en zou het zonde vinden als dit allemaal niet meer zou bestaan. Dan zijn wij de ideale partij om je verder op weg te helpen.

Waar je op wil letten

Er zijn een aantal kenmerken van personen waar je wellicht op zou willen letten bij het verkopen van je bedrijf. Zo kunnen wij altijd een achtergrond check doen over een persoon en bepaalde gegevens opvragen om te kijken of deze persoon daadwerkelijk geschikt is om jouw bedrijf over te nemen. Wanneer blijkt dat dit niet zo is zullen we je daarover op de hoogte brengen en toelichten waarom we deze conclusie hebben getrokken. Heb je nog ander vragen over onze diensten, stel ze gerust aan een van onze medewerkers.