Site Loader

Als ondernemer heb je veel om over na te denken en rekening mee te houden. Een goed voorbeeld is de salarisadministratie. Dit kan soms zeer tijdrovend zijn en las werkgever wordt het maar krap om de tijd te vinden om dit op orde te krijgen. Gelukkig zijn wij er om je een steuntje in de rug te bieden. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het geven van HR-advies op maat. Ben je benieuwd wat we precies voor je kunnen doen? Lees dan het artikel hieronder verder of volg de link in de tekst naar onze website.

Wat is HR-advies?

HR staat ook wel voor human resource, dat wil zeggen dat er wordt gekeken naar de functioneren van een werknemer. Stel dat een werknemer langdurig ziek is. Dit kost jouw als ondernemer tijd en geld omdat je opzoek moet naar vervanging en wanneer dit niet mogelijk is loop je waarschijnlijk een deel van je omzet mis. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend dit kan zijn en daarom helpen we je graag om de zaken overzichtelijk en op orde te krijgen. Onze medewerkers staan doordeweeks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Plan een gesprek in?

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken we graag een afspraak met je om met elkaar rondom de tafel te zitten. We zullen onder andere praktische zaken bespreken met betrekking tot het HR-advies. Natuurlijk kunnen we ook andere randzaken bespreken indien gewenst. Dit gesprek is ten slotte bedoelt om jou zo veel mogelijk te voorzien in je wensen en behoeften. We kijken met een kritisch en objectief oogpunt naar de zaken en zullen jouw als werkgever daarin meenemen zodat het voor jou ook duidelijk wordt wat er allemaal moet worden geregeld en wat het ook inhoud. Hopelijk horen we snel wat van je!