Site Loader

Waar kan je meer van genieten dan de frisse buitenlucht? De natuur brengt ons zoveel maar helaas zien we steeds vaker dat het milieu een slachtoffer is in de daden van de mens. Groen is nodig om de flora en fauna in stand te houden en de mens te voorzien van zuurstof. Redenen genoeg om er rekening mee te houden zou je zeggen. Wij houden wel van de natuur en kunnen een natuurbeheerplan opstellen om ervoor te zorgen dat het groen in jouw gebied blijft. Heb je interesse in ons advies over een natuurbeheerplan, lees dan snel het artikel verder.

Hoe werkt het?

Om een goed oordeel te geven over hoe de omgeving het beste kan worden voorzien van groen, zullen onze adviseurs ter plekke verschijnen. Zij nemen de omgeving in zich op en maken op basis van hun waarnemingen een natuurbeheerplan op maat. Uiteraard kunnen ze mensen aanspreken om te vragen wat hun gedachtes zijn. Vaak is natuur belangrijk voor bewoners in dicht bevolkte steden omdat het zo schaars is. Via het plan stellen ons adviseurs een adviesplan op om bijvoorbeeld het groen te verplaatsen naar een gebied dat een perspectief van uitbreiding heeft.

Ons team

Wij zijn een adviesbureau met allemaal expert adviseurs. Met jarenlange ervaring hebben wij van alles wel gezien en kunnen we op elke situatie inspelen. Het team gaat structureel en professioneel te werk en dat bewijzen ze keer op keer. Op onze website kan je successen uit ons verleden vinden. Dit kan je een goede indruk geven in ons perspectief en wat wij voor ogen hebben bij een natuurbeheerplan. Heb je nu al interesse gekregen in onze diensten, dan kan je gemakkelijk naar onze website via de link in de tekst. We rekenen er op om je op elk mogelijk gebied te kunnen helpen en kijken uit naar een fijne samenwerking.