Site Loader

Ons adviesbureau staat volledig in het teken van het inrichten van de omgeving met een groene blik. Hiermee bedoelen we dat we omgevingen willen transformeren van grijs en veel bebouwing naar groen, meer parkjes en meer ruimte. Het groenbeleidsplan is een plan dat we hebben opgezet om ervoor te zorgen dat Nederland wat meer groen wordt. Je kunt hierbij denken aan: Het aanleggen van nieuwe sportvelden, het openen van nieuwe of gerenoveerde parken en het planten van bomen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat we zouden kunnen doen en er kan nog veel meer. Wil je meer weten over ons groenbeleidsplan? Lees dan snel verder.

 

Beheer en onderhoud

Als adviesbureau kunnen wij gemeentes niets opleggen. We zijn niet in staat om eisen te stellen en onze zin door te drammen. Wat we wel kunnen doen is gericht onderzoek naar de oorzaken en gevolgen van het uitvoeren van een groenbeleidsplan. Hieruit kunnen resultaten worden gehaald die de gemeente niet kan negeren en wel waar op moet worden ingespeeld omdat anders de gemeente in een slecht daglicht zou komen te staan. De gemeente besluit uiteindelijk of de uitvoering van de plannen doorgaat. Het onderhoud wordt dan ook jaarlijks bijgehouden door de gemeente zelf of door een externe partij die de gemeente dan heeft ingehuurd.

 

Wat levert het op?

Uiteindelijk is de grote vraag bij elke opdrachtgever wat het uiteindelijk oplevert. Door eeb structuurplan te maken wordt de opdrachtgever stapsgewijs meegenomen in de uitvoering. Daarnaast wordt er ook een meerjarenbegroting gemaakt zodat de financiƫle aspecten van het groenbeleidsplan overzichtelijk zijn. Hiernaast moet een groener terrein voor meer tevredenheid bij de bewoners om je heen creƫren. Kortom is een groenbeleidsplan niets anders dan een win-win situatie. Interesse? Bezoek dan onze website en neem contact met ons op via het contactformulier en hopelijk spreken we je snel.