Site Loader
Glasvezel kabel

In onze huidige samenleving kan het internet niet meer haperen of vastlopen. Doordat het internet steeds belangrijker, sneller en groter wordt, moet het ook van goede kwaliteit zijn. Het kan dan ook als erg vervelend ervaren worden als het internet continu vastloopt of erg lang moet laden. De glasvezelkabel is hier de perfecte oplossing voor. Het internet via deze kabel is snel, goed en ook nog eens erg betrouwbaar. Het loopt nauwelijks tot niet vast en is dan ook van erg goede kwaliteit waardoor de laadtijd van websites of andere werkzaamheden op het internet nihil is. Het gebruik van de glasvezel heeft veel verschillende voordelen en is dan ook een goede investering voor uw bedrijf.

Voordelen van de glasvezelkabel

De glasvezel brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst kunnen er veel verschillende netwerken worden aangesloten op de glasvezelkabel. U kunt hierbij denken aan natuurlijk internet, maar ook VOIP telefonie, het intranet en camerabeveiliging. Dit zorgt voor een besparing van de vaste en variabele kosten omdat er niet meer voor ieder netwerk een aparte kabel nodig is. Dit is erg efficiƫnt. Daarnaast wordt de wachttijd verminderd. Ook is de kabel niet aangetrokken tot externe magnetische velden en hierdoor is de kabel niet te hacken. Hierdoor kan de data dus niet gestolen worden en is het netwerk dus zeer betrouwbaar. Voor een organisatie of bedrijf is dit dus zeker een aanraden omdat het netwerk zeker te vertrouwen is. Er zijn twee soorten kabels: de multi modale lichtgeleider en de single modale lichtgeleider. De afstand die beide kabels kunnen overbruggen, verschilt. Het is dus afhankelijk van de afstand, welke kabel u het best kunt gebruiken.

Contact

Heeft u vragen over de glasvezelkabel of over het gebruik of onze services? Neem dan contact met ons op! Natuurlijk kunt u op onze website al veel informatie vinden over bijvoorbeeld ons assortiment, maar ook voor al uw overige vragen kunt u bij ons terecht.