Site Loader

Wij zijn een bedrijf opgericht met het doel: De lekkerste koffies van over de hele wereld te verspreiden in Nederland. Deze missie dragen wij al sinds 2006 en komen elk jaar een stuk dichterbij ons doel te behalen. Wij staan voor een echte koffiebeleving en dat is in onze koffietenten wel te merken. Bij ons kan je ook een Barista inhuren die voor jouw op locatie de lekkerste koffies klaarmaakt voor jou en al je gasten. Al onze Barista’s zijn gecertificeerd en zorgen voor een onvergetelijke koffiebeleving bij jouw thuis, op een festival of op andere speciale gelegenheden.

De meester in koffie

Wanneer je denkt aan een Barista denk je al gauw aan iemand die alles weet van koffies en hoe ze het beste te bereiden. Wij geloven ook dat dit helemaal waar is en leiden onze Barista’s constant op om boven zichzelf uit te stijgen. Ons team bestaat ook uit gepassioneerd personeel met liefde voor koffie. Een Barista inhuren betekent ook een gastheer of -vrouw binnen halen. Hij of zij verzorgt je gasten en zorgt dat ze constant een lekker kopje koffie hebben. Benieuwd naar ons arrangement? Lees dan nog het laatste stuk even door.

De mobiele Barista

Onze Barista’s kunnen overal in Nederland komen en brengen verschillende arrangementen met zich mee. Zo is er een standaard pakket waar bijvoorbeeld cappuccino’s en koffie verkeerds worden gemaakt maar is er ook een exclusief pakket waar je toegang hebt tot alle mogelijke beschikbare koffies. Een Barista inhuren brengt dus eigenlijk alleen maar voordelen met zich mee. Er is ook een mogelijkheid om een thee Barista in te huren voor het geval er geen koffie liefhebbers aanwezig zijn. Wil je meer informatie over de prijzen? Ga dan naar onze website en vraag de gratis offerte aan. Dan hoor je zo snel mogelijk van ons terug.