Site Loader

Een verpleegoproepsysteem is een onmisbaar schakel in een zorgorganisatie. Met de ontwikkelingen in de maatschappij wordt het steeds lastiger om de kwaliteit van de zorg optimaal te houden. Het toepassen van zorgtechnologie is een noodzaak. Communicatie is een van de belangrijkste factoren om de veiligheid op de afdelingen te behouden. Op het gebied van communicatie hebben wij een moderne communicatiesysteem. Lees in dit artikel meer over deze zorgoplossing,

Zorgoproepsysteem

Onze zorgoproepsysteem wordt al door meer dan honderd zorgorganisaties door heel Nederland gebruikt. Dit heeft natuurlijk een goede reden. Onze technologie is zeer vertrouwd bij vele zorgverleners in Nederland. Ons systeem helpt bij het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid, door de communicatie tussen de zorgverleners en de zorgvragers te verbeteren. Vaak is het oproepsysteem een basis voor andere zorgoplossingen. Dus een bewakingssysteem kan worden aangesloten op het communicatiesystem. Ook is dit een van de voordelen waarom bedrijven voor ons kiezen. Het is namelijk mogelijk alles in één plek te integreren.

Medische technologie

Er zijn een aantal onderscheidende punten van ons verpleegoproepsysteem. Deze zorgoplossing is met medische technologie geïnnoveerd. Hieronder zullen wij meer vertellen over onze toepassing van de technologie.

Alles op één plek

Met onze zorgoplossing is het mogelijk om meerdere systemen aan te sluiten. Dit is vrij zeldzaam en een echte onderscheidende factor van ons. Huidige processen hoeft niet te worden vervangen, want deze worden geïntegreerd in ons systeem.

Oproepen organiseren

Door onze platform is het mogelijk oproepen van elkaar te scheiden. De oproep gaat via het platform naar de juiste zorgverlener, zodat de afdeling minder last heeft van alarmen die niet voor hen bedoeld zijn.

Onze eigen softwareplatform

Door onze eigen softwareplatform kunnen wij de wensen van onze klanten meenemen in het ontwerpproces. Met de flexibiliteit in mogelijk heden kunnen wij een oplossing op maat leveren.

Ben je benieuwd naar wat ons systeem voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.