Site Loader

Het onderhouden van de fundering van een gebouw is enorm belangrijk. Daarom is het goed om funderingsherstel werkzaamheden uit te laten voeren als dit benodigd is. Er zijn verschillende technieken waar uit gekozen kan worden. Denk bijvoorbeeld aan heien, boren, drukpers, etc.

Het proces wordt gestart door middel van een vrijblijvend gesprek waarin de mogelijkheden en varianten besproken worden evenals een indicatie van de kosten. Daarna worden er onderzoeken uitgevoerd en vergunningen aangevraagd, zodat de funderingsherstel werkzaamheden van start kunnen gaan. In sommige gevallen zal je jouw woning moeten verlaten, maar dit is zeker niet altijd het geval.

Funderingsherstel specialist

Dus als je op zoek bent naar een specialist op het gebied van funderingsherstel dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de funderingstechnieken industrie en bieden een totaal pakket aan voor funderingsherstel. Door de jaren heen hebben we veel kennis en expertise opgedaan dat we toepassen bij onze werkzaamheden.

Verder proberen wij onze werknemers ook belangrijke waarden mee te geven die wij als bedrijf belangrijk vinden. Denk bijvoorbeeld aan kwaliteit, maatwerkoplossingen en een persoonlijke aanpak.

Daarnaast is het goed om te weten dat wij een VCA gecertificeerd bedrijf zijn waardoor we verantwoord en veilig te werk kunnen gaan. Ook kunnen we hoge kwaliteit garanderen doordat we lid zijn bij het NVAF ofwel de Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken. Dit is een platform in de funderingsbranche met bedrijven die zich bezig houden met het ontwikkelen en uitvoeren van uiteenlopende funderingswerkzaamheden.

Contact opnemen over funderingsherstel

Als je vragen hebt over funderingsherstel dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Op deze manier ontvang je advies op maat voor jouw specifieke situatie evenals een financieel overzicht, zodat je weet wat de werkzaamheden ongeveer gaan kosten.