Site Loader

Het is best vervelend wanneer je op je werk bent en je moet van de ene ruimte naar de andere. Dit wil je dan zo snel mogelijk gedaan hebben en als je dan moet wachten op een rolluik die er uren over doet om open te gaan dan gaat dit ten koste van de productie werkplezier. Daarom hebben wij voor elke branche de snelrodeur. Deze deuren heeft een net wat krachtiger mechanisme waardoor de rolluik binnen 10 seconden wagen wijdt open staat. Ben jij opzoek naar een snelroldeur? Lees het artikel dan hieronder verder om meer informatie te krijgen over de specificaties.

Magazijn of garagedeur?

De snelroldeur kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk aan parkeergarages, machineafscherming, cleanrooms, vriescel, vouwdeur en spiraaldeur. Hoe en waarom je een snelroldeur nodig hebt maakt voor ons niet uit. Wij kunnen de snelroldeur op maat bij je leveren voor elke functie. De deuren zijn ook nog van verschillende materiaal te bestellen. Zo hebben we kunststof, metaal en het duurzame organisch afbreekbare materiaal. Dit materiaal os overigens net zo sterk door de coating die aan de buitenkant is toegevoegd. Dus een snelroldeur kan zomaar meerdere deuren voor je openen.

Ons team

Wij zijn een hecht team dat bestaat uit specialisten in het vak. Deze experts hebben overigens ook jarenlange ervaring en kunnen je daarom over bij helpen. Ze hebben alles wel is gezien en kunnen je daarom gerichter helpen. Daarnaast kan ons team de volledige bevestiging van de deuren voor je regelen zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Lekker makkelijk toch! Ben je geïnteresseerd geraakt in een snelroldeur of wil je je horizon nog wat verbrede en kijken naar het volledige aanbod? Surf dan naar onze site en daar vindt je alles wat je te wil komen. Hopelijk zien we je snel.