Site Loader

Op zoek naar een nieuwe woning? Dan bestaat de kans er dat het heel moeilijk is om nu te vinden wat je zoekt. De huisprijzen gaan door het dak, er is een flinke schaarste in woningen en overbieden is het nieuwe normaal. Wij begrijpen dat vooral als starter het nu niet te doen is om een geschikte woning te vinden. Daarom zijn wij er om je volledig te ontzorgen en je zoektocht over te nemen. Als je benieuwd bent wat we voor je kunnen betekenen, dan raden we je aan dit artikel door te nemen. Uiteraard kan je ook direct naar de website voor alle informatie.

Kopen of verkopen

Hoe we te werk gaan hangt sterk af van de wensen van de klant en of we een pand moeten kopen of verkopen. Stel dat je een huis wil kopen, dan kan je direct naar ons toe. Wij nemen in een gesprek met je door wat er nu open staat op de markt. Vervolgens bekijken en bespreken we de opties en als daar niets uitkomt kunnen we de zoektocht starten naar een woning die wel aan de eisen voldoet.  Blijkt er wel iets tussen te zitten dan zijn we gauw klaar want door ons netwerk kunnen we direct de desbetreffende persoon bereiken en een afspraak maken.

Advies en begeleiding

Service staat bij ons heel erg hoog in het vaandel en dat kunnen de klanten die je vooraf zijn gegaan beamen. Door onze persoonlijke aanpak leveren wij advies en begeleiding op maat. Als nieuwbouwmakelaar vinden wij het ook belangrijk dat jij als klant duidelijk je wensen kan uitspreken en ook waar je wellicht minder tevreden mee bent. Hoe je het ook went of keert met ons als je nieuwbouwmakelaar kies je voor kwaliteit en service op het allerhoogste niveau.