Site Loader

Lekkere verfrissende smoothies die ook nog is vol vitaminen en mineralen zitten. Dat is waar we voor staan en keer op keer verblijden we onze gasten met de tropische drankjes. Tegenwoordig is het een stijgende trend om je eigen kraampjes en barretjes op speciale gelegenheden in te huren. Wij gaan mee in deze trend en leveren de smoothie bar bij jou op locatie. Ben je benieuwd wat we allemaal voor je in petto hebben en wil je weten wat de prijzen zijn? Ga dan naar onze website of lees het artikel verder om erachter te komen of de smoothie bar een keuze is die bij jou past.

Geen suiker toegevoegd

Veel smoothies adverteren dat ze gezond zijn terwijl het eigenlijk het tegendeel is. Als je op ene verpakking kijkt naar de ingrediënten van een smoothie zit er vaak veel te veel suiker in. Dit maakt de smoothie direct ongezond. Wij maken onze smoothies met puur en alleen vruchten en biologische producten zonder toegevoegde suiker. Dit geldt ook voor onze smoothie bar die bij jou kan langskomen. Zo verspreiden we een sterker immuunsysteem door middel van de lekkerste smoothies. Op onze website vindt je alle diverse smoothies die we op dit moment aanbieden. Deze kunnen met het seizoen veranderen.

Een smoothie bar met diverse smaken

Nu horen we je denken: Ja leuk dat het allemaal gezond is maar is het ook echt zo lekker als jullie beweren? Wij kunnen je vertellen dat onze gasten de smoothies beoordelen met een dikke 9. Dus dat betekent ruimte voor verbetering maar een zeer lekker smoothie is het zeker. Voor die kieskeurige drinkers hebben we diverse smaken zodat er altijd wel iets tussen zit wat je lust. Zijn het geen kiwi’s en bananen dan zijn het wel mango’s en perziken. Kortom van alles dus wat.