Site Loader

Spoelt uw wc niet helemaal goed meer door? Loopt de wc pot langzaam leeg? Spoelt het water door uw leidingen traag weg? Dan is de kans groot dat uw riool niet meer goed werkt. Het is belangrijk om eens in de zoveel tijd uw leidingen te laten controleren. Als er blijkt dat uw leidingen niet goed meer functioneren, is het belangrijk om deze te renoveren. Er wordt vaak gedacht dat het repareren of misschien zelfs het vernieuwen van leidingen veel tijd kost. Toch is het tegendeel waar. Met onze techniek CIPP is het renoveren van het riool een fluitje van een cent. Lees snel verder om te ontdekken hoe deze techniek werkt en waarom dit zo voordelig is.

Werking en voordelen van CIPP

Uw leidingen zijn zwaar verouderd als er scheuren en gaten ontstaan in de leidingen. Hierdoor vermindert de afvoercapaciteit en kunnen er lekkages ontstaan. Met de CIPP methode brengen wij een flexibele kous naar binnen. Met behulp van waterdruk, luchtdruk of UV licht harden we deze kous uit. De wanden van uw riool zullen weer helemaal glad zijn en geen voegen bevatten. De afvoercapaciteit van uw riool zal weer in top conditie zijn. Daarnaast heeft de omgeving niet of nauwelijks last van de renovatie. Doordat het vervangen van het riool zo snel gaat, is het zo weer voorbij. Het riool zal maar binnen korte tijd buiten werking gaan waardoor u het snel weer kunt gebruiken. Ook zal het verkeer niet lijden onder de renovatie omdat de leidingen niet opgegraven hoeven te worden. Hierdoor zal de buurt geen last hebben van de reparatie maar zullen uw leidingen wel voor de minimale komende 50 jaar weer in perfecte conditie zijn.

Contact

Zijn uw leidingen nodig toe aan vervanging maar wilt u niet dat de omgeving last heeft van de renovatie? Dan is de CIPP gegarandeerd iets voor u. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Op onze website kunt u ook een offerte aanvragen.