Site Loader

Beveiliging in de horeca is niet meer weg te denken. Waar vroeger iedereen zo naar binnen en naar buiten kon lopen zonder opgemerkt te worden, is dat hedendaags heel anders. Er zijn echter heel veel verschillende manieren om jou horecagelegenheid te beveiligen. In dit artikel gaan we dan ook verder in op deze verschillende manieren zoals camerabeveiliging in de horeca en geven we onze mening met betrekking tot de beste beveiligingsmethode.

Beveiligers

Een veel voorkomende manier waar cafés en nachtclubs zich bijvoorbeeld mee beveiligen zijn beveiligers voor de deur. Dit kan zijn om te waarborgen dat er mensen van de juiste leeftijd naar binnen gaan. De belangrijkste functie is echter om de veiligheid van de gasten te garanderen, zij zorgen ervoor dat de onrust wordt opgelost.

Sloten

Het is belangrijk om alle toegangsmogelijkheden tot je pand goed te beveiligen. Dat kan door middel van een aantal goede gecertificeerde sloten. Ons advies is om dit altijd als basis te hanteren bij het beveiligen van jou eigendommen, daarna zijn er nog andere extra mogelijkheden.

Camerabeveiliging

Deze methode om je pand te beveiligen is een veelgebruikte methode onder eigenlijk alle gelegenheden. Dat komt omdat je 24 uur per dag, 7 dagen in de week toezicht kan houden op de omgeving en de binnenkant van het pand. Op die manier kan je altijd zien wie er bijvoorbeeld binnen is geweest en wat er is gebeurd. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan. Wij begrijpen namelijk dat elk pand anders is en dat een ideale oplossing dus maatwerk is, wij helpen jou daarbij! Verschillen tussen onze systemen kunnen zijn de flexibiliteit van het monteren van de camera’s, de stevigheid van de camera waardoor ze beschermt zijn tegen vandalisme en daarnaast hebben we ook camera’s die geschikt zijn voor grote terreinen waarbij inzoomen goed mogelijk is. Deze verschillende voordelen zorgen ervoor dat wij camerabeveiliging in de horeca de beste manier vinden.