Site Loader

Bij het kopen of verkopen van een bedrijfspand is het handig om een makelaar in te schakelen die u kan helpen het beste eruit te halen. Naast kopen of verkopen is het tegenwoordig ook populair om te huren of te verhuren. Een makelaar heeft een groot netwerk en weet van de ontwikkelingen in de markt en kent de juiste technieken als het om onderhalen gaat. Een makelaar kan u daarom goed adviseren over bijvoorbeeld de marktontwikkelingen, juridische aspecten, eventuele financiële risico’s en de verwachte huur of de opbrengst van de verkoop. Als het om kopen of huren gaat van een bedrijfspand in Nijkerk dan kan een makelaar van Domicilie u helpen met de zoektocht naar een bedrijfspand voor uw bedrijf.

De zoektocht naar een bedrijfspand in Nijkerk

Bij het zoeken naar een bedrijfspand in de omgeving van Nijkerk worden eerst de mogelijkheden in kaart gebracht en de wensen onderzocht zodat de makelaar weet waar hij of zij rekening mee moet houden. Daarna gaat de makelaar kijken welke plekken voor u geschikt zijn als bedrijfsruimte. Als er een plaats is gevonden helpt de makelaar met de onderhandeling en afhandeling. U wordt dus als het ware in het hele proces geholpen zodat u een groot deel van de werkzaamheden uit handen kan geven. Bij Domicilie staat professionaliteit hoog in het vaandel en hanteren ze de mentaliteit van: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Meer informatie

Voor meer informatie over het kopen, huren, verkopen of verhuren van een bedrijfspand in Nijkerk of de omgeving van Nijkerk kunt u terecht op de website van Domicilie bedrijfshuisvesting. Op de site kunt u contact met de makelaars opnemen door een mailtje te sturen of te bellen. Verder kan je ook aangeven dat je gebeld wilt worden hier kan een formulier voor in vullen op de site en zo je gegevens achterlaten zodat je gebeld kan worden.