Site Loader

Ben je op zoek naar een bedrijfspand om je bestaande bedrijvigheid uit te breiden? Of zoek je juist naar een manier om je eigen zaak op te starten? Dan is een bedrijfspand in Ede precies wat je zoekt. Er zijn veel voordelen aan het kopen dan wel huren van een bedrijfspand in de regio. Hier een aantal tips waarom je een bedrijfspand in Ede moet regelen.

Ede is goed bereikbaar

Door een bedrijfspand in Ede te huren heb je minder vaak last van file dan in de Randstad. Ede is een grote drukke stad, maar heeft een goede infrastructuur. Hierdoor zal je minder last hebben van files onderweg naar je nieuwe zaak. Daarnaast is Ede goed bereikbaar vanuit het hele land. Ook handig als klanten naar jou toe komen, maar ook zeker andersom. Door de ligging net naast het midden van Nederland is het de perfecte uitval plaats voor iemand die het hele land wil bedienen. Daarnaast is het ook geen probleem om vanuit hier de grens over te steken met Duitsland.

Rustig en groene omgeving

Over het algemeen is Ede een rustige plaats net buiten de grote Randstad. Dit wil nog niet zeggen dat het er gelijk saai is, nee in tegendeel. Ede is een groeiende stad met veel industrie, maar ook een hoop natuur. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving, en daarnaast kun je in je pauzes gewoon een rondje lopen in de bossen hier. Ook kun je jouw klanten laten zien dat je bewust bezig bent met het milieu, iets wat over het algemeen extra positief wordt gezien.

Er staan verschillende soorten bedrijfspanden leeg

Doordat er veel keuze is in de verschillende panden die er zijn, regelen we voor je een bedrijfspand wat past bij jou core-business. Zo zorgen we ervoor dat je precies vindt wat je zoekt. Ben je op zoek naar een kantoorpand, of juist meer een bedrijfsunit of een groot garagepand? In Ede is voor elk van deze vestigingen er wel een optie, kijk daarom snel wat een bedrijfspand in Ede voor de groei van jouw bedrijf kan betekenen.