Site Loader

Bedrijven vinden het steeds meer interessant om een bedrijfsauto te huren. Over het algemeen wordt huren en leasen goedkoper. Dit heeft diverse redenen en een van die redenen is dat jezelf niet de kosten hoeft te betalen bij schade, je hoeft geen belasting te betalen en geen autoverzekering. Dit regelen wij namelijk allemaal voor jou en zit inbegrepen inĀ  de prijs. We zijn een groot autoverhuurbedrijf dus als je op zoek bent om een bedrijfsauto te huren dan zit je bij ons goed. Bekijk direct ons aanbod op de site of lees het stuk hieronder ver om meer over ons te weten

Rijlessen

Naast dat wij bedrijfsauto verhuren verzorgen we ook rijlessen. We hebben de papieren om ons een gecertificeerde rijschool te noemen. Om het allemaal nog beter te maken hebben wij een slagingspercentage van 80%. Dat wil zeggen dat 80% van onze leerlingen in een keer is geslaagd voor zijn rijbewijs. Dus heb je een werknemer die nog geen rijbewijs heeft maar het wel zou willen halen> Dan kan je ook bij ons terecht! Wij bieden speciale prijzen aan voor bedrijven die hun werknemers stimuleren om een rijbewijs te halen.

Alles vooraf geregeld

Een bedrijfsauto huren kent volgens vele ook gevaren. Zoals een autodealer die je niet veilig de weg op stuurt omdat het hem meer geld oplevert. Nou wij kunnen je nu gelijk vertellen dat wij een betrouwbare autoverhuurbedrijf zijn waarbij veiligheid ver boven alle aspecten boven uitkomt. Dus twijfel je over ons dan is dat nergens voor nodig. Neem zelf contact met ons op en je zult direct merken dat we je oprecht willen helpen voor de laagste prijs. Heb je nog andere vragen die hier niet aan bod zijn gekomen? Dan kan je naar onze website waar al het overige informatie te vinden is.