Site Loader
cursus barista

Als we ergens de mens wel blij mee kunnen maken is dat wel een lekkere kop koffie. Het is niet voor niks zo dat we met zijn allen een verbazingwekkend grote voorraad koffie jaarlijks wegdrinken. We hebben het nodig om de dag te kunnen doorstaan, maar vinden het ook nog eens vaak hartstikke lekker. Natuurlijk zijn er veel soorten en mogelijkheden tegenwoordig. Van de cappuccino tot de latte macchiato en van de espresso tot de ijskoffie. Voor ieder zijn voorkeur is er tegenwoordig wel iets beschikbaar. Zo is er ook nog eens een heel verschil of je deze kop zelf inschenkt of dat je hem koopt bij een zaakje of barista op locatie. In het laatste geval weet je in ieder geval zeker dat je een hele goede kop koffie voorgeschoteld krijgt. Lees hier waarom!

 

Barista op locatie – van ongekende kwaliteit

Veel mensen beseffen zich in eerste instantie misschien niet de meerwaarde van een echte aanwezige koffiekenner. Toch is dit een grote valkuil. Hierboven is al benoemd hoe belangrijk een kop koffie in ons dagelijks leven eigenlijk is. We zien het als een klein ontspanningsmoment, een lekkere korte pauze van het werk, school en geren. Het is dan ook nog lekkerder als die ene kop koffie nog 2x zo lekker smaakt dankzij de barista op locatie. Hij of zij is opgeleid tot het maken van de beste koffie die er is. Van smaken tot opmaak, alles is op en top in orde. Deze persoon is gespecialiseerd in het maken van een heerlijke kop koffie, natuurlijk afgestemd op jouw voorkeur. Je zult dan ook nog even extra genieten van deze hoge kwaliteit drankjes!

 

Meer informatie

Bij interesse voor een koffiekenner die jouw medewerkers, gasten, leerlingen of wie dan ook zullen verblijden met een heerlijk drankje, neem vooral contact op met een desbetreffend bedrijf en bespreek snel de mogelijkheden!