Site Loader

Als je autoschade in Aalsmeer of omstreken hebt opgelopen dan is dat enorm balen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het is niet altijd je eigen schuld. Daarom is het fijn als je zo snel mogelijk geholpen kan worden. Al helemaal als je door de autoschade in Aalsmeer niet meer mag of kan rijden met jouw voertuig. Of het nou gaat om blikschade, bumperschade, lakschade of ruitschade. Vaak geldt het dat hoe sneller je de schade laat repareren, des te meer geld je kan besparen. Dit heeft te maken met het feit dat de schade alleen maar erger kan worden als je er niks aan doet.

Autoschade Aalsmeer expert

Dus voor autoschade Aalsmeer kan je bij ons terecht bij onze garage in Ter Aar. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in de voertuigen reparatie industrie en hebben veel kennis en expertise opgedaan door de jaren heen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en streven naar hoge kwaliteit reparaties, zodat jouw voertuig er weer zo goed als nieuw uit komt te zien.

Wij snappen dat het niet beschikbaar hebben van jouw vervoersmiddel enorm vervelend is, omdat het een belangrijk onderdeel is van veel mensen hun dagelijks leven. Daarom bieden wij een haal- en breng service evenals vervangend vervoer in het geval dat de reparatie lang duurt. Maar we streven er naar om de schade binnen 1 dag te repareren.

Contact opnemen over autoschade Aalsmeer

Als je vragen hebt over autoschade Aalsmeer dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het ook mogelijk om het contact formulier in te vullen.

Wanneer je er voor kiest om telefonisch contact op te nemen kan je het beste even bellen tijdens onze openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 13:30.