Site Loader

Een autolaadkraan is ervoor bedoeld om het laden en lossen van grote aanhangwagens te vereenvoudigen. In het transport proces is dit super handig, omdat je zelfstandig het laden en lossen kan uitvoeren naast het transport zelf.

Bij een autolaadkraan zijn er verschillende formaten met verschillende draagkrachten. Er zijn bijvoorbeeld laadkranen met een hijsdiagram van 32, 60, 65 of 80 tm. Zo kan je jouw vrachtwagen aanpassen op de lading die je meebrengt. Het is goed om rekening te houden met het gewicht van je vracht omdat het anders gevaarlijke situaties kan opleveren. En dat wil je natuurlijk niet.

Autolaadkraan expert

Als transportbedrijf hebben wij al meer dan 95 jaar ervaring in de transport sector. Door de jaren heen hebben we enorm veel kennis en ervaring opgedaan. Deze ervaring passen wij toe bij de werkzaamheden. Zo is de autolaadkraan een belangrijk onderdeel van de transport werkzaamheden. Dit is namelijk een apparaat dat kan worden gecombineerd met een bakwagen. Op deze manier kan je eenvoudig producten en objecten verplaatsen van en naar de bakwagen. Dit heeft als voordeel dat je de laadcapaciteit kan vergroten.

Machinisten van de autolaadkraan hebben een TCVT diploma. Als je in bezit bent van dit diploma mag je zelfstandig hijswerkzaamheden verrichten op een veilige manier. Dit scheelt een hoop tijd omdat je niet hoeft te wachten op een persoon met de juiste papieren.

Contact opnemen over de autolaadkraan

Als je vragen hebt over de autolaadkraan dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Daarnaast is het mogelijk om het contact formulier in te vullen. Verder kan je er voor kiezen om een offerte aan te vragen. Op deze manier krijg je advies op maat voor jouw specifieke situatie evenals een financieel overzicht van de transport werkzaamheden.