Site Loader

Het is een drankje waar de meeste Nederlanders niet zonder kunnen: Koffie! Er wordt in Nederland alleen al meer dan 100 duizenden liters aan koffie weggedronken. Maar waarom valt het cafeïne rijke drankje zo in de smaak? Wij geloven erin dat koffie in de smaak vat door de unieke aroma en smaak die het met zich meebrengt. Een Barista huren kan je helpen bij het ontdekken van al deze aroma’s en smaken op eigen locatie. Vooral voor gezellige feestjes is een Barista altijd handig om te hebben, want om zelf nu al je gasten te voorzien van koffie wordt ook onbehouwen werk. Lees snel het artikel verder als je meer wilt weten oer onze Baristas.

Geserveerde koffies

Een Barista huren heeft meerdere voordelen. Zo hoef je niet zoals eerder genoemd, je eigen gasten te bedienen en te voorzien van een drankje. Dit regelt de Barista allemaal voor jou. Daarnaast is de Barista een expert in het gebied van koffie. Hij of zij kan je ook alles vertellen over koffie en alle mogelijkheden. De Barista kent meer dan 50 verschillende soorten koffies en kan deze ook perfect bereiden. Het kan natuurlijk dat er geen koffie liefhebbers tussen je gasten zitten. In dat geval serveren onze Baristas ook hoogwaardig kwaliteit thee. Met vers geplukte theebladeren worden ook de niet koffieliefhebbers voorzien van een verfrissing.

Wat neemt de Barista mee?

Een Barista huren kan opzicht op elke locatie. De Barista neemt zelf een stand mee waar de koffie gehaald kan worden. Daarnaast neemt hij of zij alle benodigdheden mee op alles te kunnen bereiden en serveren. Echter is het wel van belang dat de locatie waar de Barista stand staat is voorzien van elektriciteit en water. Dit zijn de enige benodigdheden voor onze Baristas. Geïnteresseerd? Reserveer dan snel via onze website!